luni, 14 aprilie 2014

Dezmembrari Mures - Cele mai cautate piese de Mercedes

La Targu-Mures sunt multe magazine de piese second-hand care au rezultat in urma dezmembrarii masinilor. Dar parcurile specializate pe piese auto second-hand lipsesc cu desavarsire de la drumul mare.

Mercede-Benz, costructor auto ce nu are nevoie de prezentare
(sursa imagine wikipedia )

Aici sunt doua variante: ori le este frica de controale sau fac evaziune fiscala, ori le merge foarte bine in comertul online si nu mai este nevoie de vanzare cu amanuntul la fata locului. In Mures sunt dezmembrari destule, dupa cum se poate vedea la localitatea vanzatorilor, insa daca te plimbi prin oras sau pe centura acestuia, nu prea vei da de centre de dezasamblare.

Nici macar de magazine sau locatii cu curte in care sunt depozitate masini in vederea dezmembrarii. Si asta pentru ca mai toti cei care conduc astfel de afaceri la Mures vand numai pe internet. Cele mai cautate piese din judetul Mures din dezmembrari sunt cele de Mercedes-Benz.

Nu e clar de ce, poate ca acolo exista niste persoane care fac drumul Germania-Romania foarte des si stiu ce masini sa aduca. Dar cert este ca monopolul pieselor de Mercedes din anunturile online cu piese dedezmembrari este detinut de oamenii din Mures. Asadar, dezmembrarile din Mures sunt targetate, poate ca acesta este si motivul pentru care le merge foarte bine.

Adica daca ai un Mercedes mai vechi, sau chiar si unul nou, cum este modelul CLS, ai toate sansele ca piesa de care ai nevoie sa vina din Mures. Dar acolo gasesti cam orice, problema este ca trebuie sa fii atent de la cine cumperi, trebuie sa te asiguri ca este un vanzator verificat care a primit calificative pozitive din partea celor care au mai cumparat, pentru ca nu vrei sa fii tu primul care isi ia teapa.

Insa in Mures, majoritatea celor care vand sunt cinstiti si nu se apuca sa-si strice reputatia pentru un maruntis de piesa care valoreaza 50 de lei. Asadar, dezmembrarile din Mures nu se vad, dar exista si merg foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu